TolvforsgårdenÅbyggeby byförening är en ideell förening som finns till för boende i Åbyggeby. Vår föreningslokal, som heter Tolvforsgården, är ett rött litet hus och ligger vid skolans parkering.

Tolvforsgården ägs sedan hösten 2013 av byföreningen, vilket betyder att all uthyrning och underhåll av huset sköts ideellt av medlemmar. Huset har anor från slutet av 1800-talet och har tidigare tillhört Tolvfors Bruk, därav namnet.

Gårdens används främst av byföreningen till de aktiviteter som erbjuds medlemmar under året, men hyrs även ut för privata tillställningar. Vi välkomnar gärna en ökning av gårdens nyttjande både för privat bruk och för aktiviteter arrangerade i samverkan med byföreningen.För bokning kontakta Christine Glansmark på 070-22 26 614 eller e-posta till: christine@modh.se . Förskottsbetalning gäller, till PG 849438-7. Kom ihåg att skriva namn och adress. Åldersgräns för att hyra Tolvforsgården är 25 år.

Priser för uthyrning:
Fredag eller lördag kväll: 1200 kr, medlemspris: 600 kr
Vardagar för kortare möten: 400 kr, medlemspris: 200 kr
Korttidshyra 4-6 tim. (möten/barnkalas): 400 kr, medlemspris: 200 kr

Tillträde till huset sker efter överrenskommelse. Fredag och lördag kväll dock från kl. 15.00 tillträdesdagen till kl. 11.00 dagen efter, om inte annat avtalats.

Fakta:
Huset är totalt på ca 95 kvadrat bestående av kök, hall, wc och två rum som öppnats upp till ett stort.

Köket är utrustat med hushållsdiskmaskin, ugn, spis, mikro, kaffekokare, vattenkokare och porslin för ca 40 personer. Det finns bord och stolar för ca 40 personer.

Rökförbud råder i hela huset och eldningsförbud i alla eldstäder. Ramp finns upp till ingången, men huset är ej i övrigt anpassat för funktionshindrade.

Klicka här för att läsa mer om uthyrningsregler.

Varmt välkomna till Tolvforsgården!


   


Välkommen till Åbyggeby © 2012 • E-POST: info@abyggeby.se • www.abyggeby.se

Välkommen till Åbyggeby