z<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<a
cvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

 


Anslagstavlan


AKTUELLT:

...........................................................................................................


Inbjudan till samrådsmöte om Norra Åbyggebyvägen.

För att öka möjligheterna att gå och cykla från Knapervägen fram till Forsbyvägen har Gävle kommun tagit fram ett förslag till ny utformning av Norra Åbyggebyvägen.

Välkommen att ta del av förslaget och lämna dina synpunkter

Tid: måndag 2 oktober klockan 17.00-19.00.
Plats: skolan i Åbyggeby, Forsbyvägen 229.
Du behöver inte anmäla dig i förväg.

Förslaget och utformningen presenteras av konsulter från Sweco, som tagit fram förslaget på uppdrag av Gävle kommun. Representanter från Samhällsbyggnad Gävle finns på plats för att ta emot synpunkter och berätta om det fortsatta arbetet.

Frågor
Madelene Håkansson
Samhällsbyggnad Gävle
madelene.hakansson@gavle.se
026-17 82 71

..............................................................................................................Vill du vara med i gemenskapen kring att sköta rinken t ex spolning, plogning, att söka bidrag m.m? Desto roligare om fler hjälper till. Kontakta Kalle på telefon 070-6658785 för att bli med i gänget och tillhörande sms grupp. All skötsel av rinken sker idag ideellt av bybor och utan bidrag, vilket betyder att all hjälp är välkommen.
Är du sugen på att åka på en forstur längs med vår vackra Testeboå? "Fors å hav" anordnar olika turer när efterfrågan finns och vattenståndet är tillräckligt. Läs mer på www.forsahav.seByföreningen tar tacksamt emot vinster till sina lotteri-
försäljningar.
Hör gärna av dig till Irene Hellberg på tel:070-7705975
   Välkommen till Åbyggeby © 2012 • E-POST: info@abyggeby.se • www.abyggeby.se

Välkommen till Åbyggeby